Principal


La vista cansada

馃搸 Peritext: A CRDT for Rich-Text Collaboration

Un algorisme per a l’edici贸 col路laborativa as铆ncrona de documents de text enriquit. M茅s enll脿 de Git (optimitzat per a codi) i de Google Docs (enfocat a l’edici贸 s铆ncrona). CRDT = Conflict-free Replicated Data Type.

Els editors col路laboratius com Google Docs permeten que la gent treballi en un document de text enriquit en temps real, cosa que resulta pr脿ctica quan es volen veure immediatament els canvis que fan els altres. Tanmateix, de vegades la gent prefereix un estil de col路laboraci贸 m茅s as铆ncron, 茅s a dir, treballar en una c貌pia privada d’un document durant un temps i compartir els canvis m茅s endavant. Els algorismes que sustenten serveis com Google Docs no estan dissenyats per donar suport a aquest tipus d’煤s.